Utprøvingsdag 10. klasse

Tirsdag 14. november hadde MO-vgs besøk av elever i 10. klasse fra Rendalen, Åmot og Stor-Elvdal. Elevene er her for å prøve ut hvordan det er å ha en skoledag i videregående. Hos oss tilbyr vi for neste skoleår Teknikk og industriell produksjon (TIP), Helse og oppvekstfag (HO), Elektro (EL) og Studiespesialiserende (ST).

Utprøvingsdag 10. klasse

Utprøvingsdag 14.11.2017 1

Utprøvingsdag 14.11.2017 2

Nå er elevene fra 10. klasse i full gang med å teste ut programmene våre, og Roy, Vegar, Michiel, Gjertrud, Lisbeth, Berit, Knut, Margrete og Gerhard underviser i alt fra sveising på TIP, automasjonsbrett på EL, helsefremmende arbeid på HO og til fysikkforsøk på ST.

Vi håper dagen er til inspirasjon for elevene, og at den kan bidra til å gjøre det vanskelige valget om hvilken utdanning de vil ha litt lettere.

Utprøvingsdag 14.11.2017 08