Skolens elevtjenester / Bibliotek

Publisert 21.09.2011 14:18,
Sist oppdatert 22.08.2017 08:48

Biblioteket er absolutt stedet å være på skolen, og mye bedre enn å henge i gangen eller fryse ute på trappa. I tillegg til masse skjønnbøker, DVD-er og tidsskrifter har biblioteket en fin samling av faglitteratur og dokumentar, tilrettelagt for skoleoppgaver og fordypning.

biblioteket Koppang

På scenen óg på verkstedet står det et stort rundbord, hvor du kan samarbeide med dine medelever. Også finnes det 3 arbeidsbord med PC som har internettet. Til slut finnes det et liten koselig rom vi kaller for stille lesesal, der dere kan studere helt i ro og fred. Biblioteket er utstyrt med flere sofakroker, både på hemsen og på verkstedet. Her er en mer uformell og avslappet stemning, men også der kan du sitte og jobbe på din egen maskin.

Utlånsregler:

• Lånetiden for skjønnbøker, fagbøker og lydbøker er 4 uker, og kan forlenges hvis det ikke er noen andre som venter på dem.
  • Lånetiden for film er 2 uker, og kan forlenges hvis det ikke er noen andre som venter på dem.
  • Du står ansvarlig for materialene du har lånt. Det betyr at du må behandle materialene forsiktig!
  • Materialer som er alvorlig skadet, eller ikke blir levert, skal du betale for. For skjønn- fag- og lydbøker betaler du kr. 300,-. For DVD-er betaler du kr. 200,-. For læremidler betaler du alltid innkjøpsprisen, og den er ofte rimelig høy!

Øvrige regler:

• Hold et normalt lydnivå.
  • Rydd opp etter deg.
  • Aldri spis og/eller drikk i nærheten av materialene.
  • Slå av lyden på mobiltelefonen/pc-en din, eller bruk ørepropper.

biblioteket Koppang

Biblioteket er altså et informasjonssenter, et arbeidssted og et hyggelig møtested for alle skolens elever. Velkommen!

Madeleine Hopman, bibliotekar

Madeleine Hopman

(man - tors fra kl. 08:30 til 12:30)