Praktisk informasjon / IKT for elever

IKT for elever

Publisert 16.02.2017 12:17,
Sist oppdatert 16.03.2017 09:34

Asgeir Lyng er IKT-rådgiver for Midt-Østerdal vgs. Han kan hjelpe deg med alle dine IKT-saker. Kontoret hans er på skolested Koppang, andre etasje (ved siden av språklabben). Du kan også ringe han på telefon 95 84 69 29, eller sende han epost: support.midt-osterdal.vgs@hedmark.org.

Asgeir Lyng

Brukernavn og passord - du trenger bare ett brukernavn og passord til skolens data-tjenester. Nye elever kan få brukernavn og førstegangspassord tilsendt på sms til mobilnummeret man oppga ved inntak, ved å gå inn til http:/ny.hedmark.org og følge instruksjonene. Passord kan senere byttes på Portalen. Portalen er samleside for de nettjenestene som brukes på skolen, inkludert e-post. Brukernavn er det samme gjennom hele skoletiden.

PC – alle Vg1 elever får PC mot å betale egenandel.

Utskrift - trykk på 'søk' og skriv \\print04. Velg for 'uniFLOW' og installer skriveren. Si ifra til Asgeir når dette er gjort, så fikser han kort og en kort innføring.

Brukerveiledning SkoleArena (1.4.2014) 441,38 kB

Brukerveiledning Smartbok (17.9.2014) 266,75 kB

Slett meg (hvordan kan du slette deg fra f.eks Facebook eller Snapchat)

Nettvett (informasjon, råd og veiledning om sikrere bruk av internettet)