Om skolen / Lærer i søkelyset

Lærer i søkelyset

Publisert 24.03.2014 13:43,
Sist oppdatert 20.10.2016 13:57

Les et fint bidrag fra en av våre lærere på skolen!

Jeg har vært lærer i snart 5 år og underviser i Engelsk, og jeg har samfunnsfag som annet fag.

Jeg underviser både på skolestedet Koppang og på Nordstumoen, så der er litt pendling, men jeg liker heldigvis at sykle.

Innen jeg kom til Koppang bodde jeg i Finnmark i 1,5 år hvor jeg underviste i Engelsk og Politikk og Menneskerettigheter. Og før det tre år på videregående opplæring for voksne i Danmark.

Jeg er nørd og elsker Fantasy og har gjort det siden jeg var helt lille, da jeg så Star Wars for første gang og jeg gjør hva jeg kan for at bruke det i undervisningen.

Kirstine Hassing

Jeg er dansk, men flyttet til Norge fordi jeg ville prøve noe nyt og jeg er naturlig eventyrlysten og jeg har bare vært i Telemark for 10 år siden og gå på ski. Ikke den største suksess - danskere på ski er bare feil. Og jeg ville gjerne oppleve noe mer av Norge enn bare ski, så derfor flyttet jeg hit og jobbet.

Ellers har jeg boet og jobbet et halvt år i Tanzania i Afrika, hvor jeg jobbet for en bistandsorganisasjon innafor sosial økonomi og kvinners rettigheter som en del av min Master. Og etter universitetet reiste jeg rundt i Skottland i en periode fordi jeg hadde tid og lyst.

At reise er at leve.

May the Force be with you!

Kirstine